Általános Szerződési Feltételeink

A www.felicitapizzeri.hu honlapon keresztül történő rendelés során elektronikus szerződés jön létre a felhasználó (Megrendelő) és a kiszállítást lebonyolító étterem (Étterem), továbbiakban felek között. A szerződés tárgya a honlapon keresztül Megrendelő által leadott megrendelés.

A szerződés a Megrendelő által önként, a rendelési folyamat „Megrendelés megerősítése” lépésével jön létre. A szerződésben foglalt jogok és kötelezettségek:

A Megrendelő részértől:

A Megrendelő a rendeléshez szükséges adatait az Étteremmel a regisztráció során osztja meg. A regisztráció során csak valós és hiteles adatokat adhat meg, a Felek rendelkezésére bocsátott információkért kizárólag a Megrendelő tartozik felelősséggel. A Megrendelő adatainak kezelése a honlap Adatvédelmi elvei alapján történnek.

A Megrendelő rendelésének véglegesítésével megbízza az Éttermet, hogy készítse el és szállítsa ki a megrendelését, a megrendelésre vonatkozó részletek alapján, melyet a Megrendelő hagyott jóvá.

A Megrendelő az általa megrendelt tételeket köteles az Étteremtől átvenni, amennyiben a megrendelés az általa megrendelt módon került kézbesítésre. Megrendelés a rendelés véglegesítését követő 5 percen belül mondható fel a felicitapizzeria@gmail.com email címre küldött elektronikus levélben. Amennyiben az Étterem nem a Megrendelő által megrendelt módon kézbesíti a megrendelést, a Megrendelő nem köteles azt átvenni, panasszal élhet.

A Megrendelő a megrendelt tételeket az Étteremnek a rendelése során megjelölt fizetőeszközzel köteles kifizetni a megrendelés kézbesítése során.

A Megrendelő jogosult a honlapon meghirdetett akciók igénybe vételére.

Az Étterem részéről:

Az Étterem árgaranciát vállal arra, hogy a honlapon közzétett árai megegyeznek az általa üzemeltetett vendéglátóhely áraival. Köteles tehát a Megrendelőt a bárhol máshol közölt legalacsonyabb áron, a tőle telhető legmagasabb színvonalon kiszolgálni.

A megrendeléseket a Megrendelőtől kapott rendelési adatoknak megfelelően, a honlapon közölt szállítási feltételeket betartva teljesíti. Az Étteremre visszavezethető hiányosságok esetén az Étterem beismeri hibáját, kárpótolja a Megrendelőt. A megrendelés kézbesítése során nem ösztönözheti a Megrendelőt arra, hogy a jövőbeni megrendeléseit ne a honlapon keresztül adja le.

Amennyiben az Étterem pillanatnyi kapacitása nem elegendő a Megrendelő kiszolgálására és előre láthatóan nem tudja teljesíteni a rendelést, azt köteles a Megrendelővel közölni.

A szerződés tárgyát képező megrendelés részleteit az Étterem eltárolja, vitás kérdésekben visszanézhetők.

Fizetési módok:
A megrendelés során szükséges a fizetési mód kiválasztása. A megrendelésre kerülő ételek fizetésére több mód adott, melyek közül a megrendelés elküldése, illetve lezárása előtt választhat a Megrendelő. A kiszállításra megjelölt helyszínen, vagy elvitelre történő személyes rendelés esetén készpénzzel, vagy utalvánnyal lehet fizetni, valamint szabad mobil POS terminál esetén fizikai bankkártyával történő fizetési lehetőség is kérhető.
Az online bankkártyás fizetésekBarion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.”
————————————————————————————————————————–
Reklamáció:

Az esetleges reklamációkat a felicitapizzeria@gmail.com e-mail címre várjuk. Válaszadással és panaszkezeléssel nyitva tartási időben tudunk foglalkozni. Ügyfélszolgálatunk a beérkezett panaszokat jellegüktől függően az illetékes kollégáknak továbbítja.

Telefonos panasztétel esetén az alábbi számokat hívhatja az étterem nyitvatartási idejében:
+3670-203-92-00