Barion Pixel

Rólunk

A Felicita Pizzeria Magyarországon, Borsod Abaúj Zemplén Megye székhelyén Miskolcon, a Bükki Nemzeti Park lábánál található.

Vendégeink megízlelhetik a minőségi olasz alapanyagokból és friss zöldségek felhasználásával készült igazi olasz pizzát. Amit séfünk Olaszország legjobb pizzakészítő iskolájában a legkiválóbb pizzaszakácsoktól sajátított el.

Ezen felül Magyarországon elsőként nálunk találkozhatnak a Carbone vegetale pizzával, amit az egészséges életmód kedvelőinek ajánlunk. Étlapunkon természetesen megtalálhatóak a hazai és a nemzetközi ízek is. A minőségben nem ismerünk kompromisszumot, ugyanakkor az a célunk, hogy vendégeink maradandó élményt kapjanak.

Pizzériánk különlegessége, hogy tésztáinkat helyben készítjük, így Itália ízei mindig frissen kerülnek vendégeink tányérjára. Az ételek mellől természetesen nem hiányozhatnak a legfinomabb olasz borok és sörök sem.

Hangulatos éttermünk tökéletes választás egy kellemes ebédhez, meghitt gyertyafényes vacsorákhoz, de nyugodt szívvel ajánljuk baráti összejövetelek, születésnapok és üzleti megbeszélések helyszínéül is.

Várjuk szeretettel!
Asztalfoglalás ajánlott!